Παιδιά, πνιγόμαστε!

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011 - 14:24

e0bae2a91a4c44886b164f8a7c64ed43.jpg

Η πολίστρια Βάσω Μαυρέλου σοκάρει μέσω του προσωπικού της blog, ενώ απευθύνει έκκληση βοήθειας σε όποιον μπορεί να βοηθήσει τους αθλητές του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!

«Πλησιάζει το παιχνίδι με την Μπάγερ, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να συγκεντρωθώ καθόλου σε αυτό… 

Είμαστε αθλήτριες "επαγγελματίες" υποτίθεται και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πηγαίνουμε κανονικά στις προπονήσεις, να δίνουμε το εκατό τοις εκατό, να είμαστε συγκεντρωμένες για να μπορούμε να βγαίνουμε νικήτριες σε κάθε παιχνίδι! Και δυστυχώς το μόνο που δεν μπορούμε, ή μάλλον δε μας αφήνουν, είναι αυτό! Ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα είναι επειδή είμαστε όλες δεμένες μεταξύ μας και γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε, και είμαστε διψασμένες για τη νίκη!

Όλα αυτά τα λέω γιατί σήμερα έμαθα τυχαία από τον προπονητή μου ότι πρέπει να βγω από το σπίτι που μένω γιατί ο Ολυμπιακός δεν έχει πληρώσει τα ενοίκια. Κανένας δε με είχε ειδοποιήσει από τον Ολυμπιακό! Και αυτό πρέπει να το κάνω μέσα σε δύο εβδομάδες, και περίμεναν ίσως να με ειδοποιήσουν την τελευταία μέρα, δεν τους ενδιαφέρει καθόλου! Ζω σε αυτό το σπίτι και παίζω για εννέα χρόνια στην ομάδα και κανένας δεν είχε την καλοσύνη, να πω την ευγένεια, την εκτίμηση, την ανθρωπιά, δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη λέξη για αυτό που συμβαίνει, να με ειδοποιήσει!» αναφέρει μεταξύ άλλων η πολίστρια του Ολυμπιακού!