Φιλανθρωπικός Αγώνας 2019

Κολυμπάω για τα παιδιά

Υπό την Αιγίδα του Δήμου Χίου 

Ο φιλανθρωπικός αγώνας λαμβάνει μέρος στο νησί μας για πρώτη φορά. Αυτό το εγχείρημα έχει ως στόχο «ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» ! Ένα αύριο με όνειρα, όραμα, αξίες και ελπίδα για τα  παιδιά της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Στέλνοντας σε όλους ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας, μαχητικότητας, ενσυναίσθησης, ανιδιοτέλειας και ευγενούς άμιλλας.»

 

Η κιβωτός του Αιγαίου ξεκίνησε να λειτουργεί το Σεπτέμβριο του 2014 στο νησί μας  φιλοξενώντας αρχικά 30 παιδία και με τον αριθμό τους συνεχώς να αυξάνεται με σκοπό να καλύψει το μεγάλο κενό στο τομέα της παιδικής μέριμνας και προστασίας στο Αιγαίο.

Ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει σκοπό να προσφέρει προστασία, ζεστασιά, αγάπη και θαλπωρή σε παιδία που έχουν απομακρυνθεί από το οικογενειακό τους περιβάλλον  λόγω παραμέλησης,  εγκατάλειψης, κακοποίησης,  εκμετάλλευσης…

 

Για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να φτάσεις στην κορυφή πρέπει να δουλεύεις σαν ομάδα για ένα κοινό στόχο και σκοπό. Κάνοντας όλο αυτό το όμορφο ταξίδι ήρθα ξανά στο νησί που γεννήθηκα και αγαπώ, θέλοντας να προσφέρω και να μεταλαμπαδεύσω ότι έχω κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια:

 

«Την υπομονή για αυτά που έρχονται, τη δύναμη για να τα πετύχω, το σεβασμό που κερδίζεις μέρα με τη μέρα, την αντοχή για να συνεχίσεις, τη μαχητικότητα γιατί τίποτα δεν έρχεται εύκολα στη ζωή, την αισιοδοξία για την επόμενη μέρα, την ανιδιοτελή προσφορά για ένα κοινό στόχο και σκοπό»

Ο καλύτερος δυνατός τρόπος να τα αξιοποιήσω είναι μέσω των αθλητικών εκδηλώσεων, που γνωρίζω καλύτερα.

Γι΄ αυτό σας καλώ όλους να κολυμπήσουμε μαζί για ένα κοινό όραμα «ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» να τους δώσουμε την ελπίδα να ονειρεύονται για το μέλλον. Αποτελεί δέσμευση για όλους μας να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να μην υπάρχει ούτε ένας συνάνθρωπος μας χωρίς ελπίδα για ζωή! ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ.

Γιατί όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε πάντα !!!

    Το συναίσθημα της προσφοράς και του εθελοντισμού είναι ανεκτίμητο! Εκτοπίζει κάθε μορφή εγωισμού δίνοντας διέξοδο σε επιλογές από τις οποίες μας αποτρέπει από τη συμβατικότητα της καθημερινότητας μας, κατακτά συναισθηματική πληρότητα και βιώνει ικανοποίηση και ψυχική ισορροπία.

 

                                                                                                                                                               

 

 

Κολυμπάω και αγωνίζομαι για ένα καλύτερο αύριο!

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΑ

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ..... Μαΐου Κυριακή

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΙΝ ΑΓΩΝΑ: ζέσταμα πιλάτες 15 λεπτά το γκρούπ

ΑΓΩΝΑΣ: 30 λεπτά ελεύθερη κολύμβηση και 15 για τα παιδία κάτω από 8 ετών

ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ: 10 ευρώ ενήλικες, 6 ευρώ παιδιά, οικογενειακό πακέτο (4άτομα +) -20% 

ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 9:00 - …….

ΔΙΑΔΡΟΜΈΣ: 2 σε κάθε διαδρομή(9) 18 άτομα ( μία διαδρομή κενή για ζέσταμα)

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ: κάθε ηλικίας

Μπορείτε να κατεβάσετε την Φόρμα Συμμετοχής εδώ:

1016349_10201444623774701_1170679399_n
kolimpi
bc60001374f9e660fa6d9c004c39549c_XL
SwimmingBenefits-800x500_c
309101
download (1)
For expressions of Interest  Let's Talk.​