Τα πάντα ΚΟΚΚΙΝΑΑΑΑ….

Στην πιο κόκκινη, χαμογελαστή, ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της αναφέρθηκε στο blog της η Βάσω Μαυρέλου...
219364_2104589891514_2941471_o.jpg

Ό,τι και να πω είναι τόσο λίγο για αυτά που αισθάνομαι αυτή τη στιγμή…

Είμαι τόσο ευτυχισμένη, τόσο χαρούμενη, τόσο περήφανη, που πραγματικά δε θέλω να το χαλάσω με λόγια…

Για το παιχνίδι το μόνο που θέλω να πω είναι ό,τι η διαφορά που πήραμε ανήκει σε όλο τον κόσμο που ήταν στο Παπαστράτειο, αλλά και σε αυτόν που ήταν νοερά εκεί… Μας δώσατε ψυχή και αποδείξατε για άλλη μια φορά ότι η καρδιά του Θρύλου μας είστε εσείς!!! Εμείς κάναμε τη δουλειά μας στο νερό –με αρκετά λάθη, όμως μικρή σημασία έχουν τώρα- και εσείς τα υπόλοιπα!

Ελπίζω μετά από αυτή την πετυχημένη χρονιά όλων των ομάδων του Ερασιτέχνη, με πρωτοστάτη το βόλεϊ, στη συνέχεια εμάς, και το πολύ καλό αντρικό πόλο να έπεται χρονικά, να βρεθεί λύση από επιχειρηματίες που θα στηρίξουν το τμήμα, γιατί δυστυχώς ο απλός κόσμος δε μπορεί να σώσει τόσα πολλά που έχουν αφεθεί πίσω…!

Είμαι περήφανη που παίζω τόσα χρόνια σε αυτόν το μεγάλο σύλλογο, είμαι περήφανη που έχω αυτές τις συναθλήτριες και προπονητή, και είναι τιμή μου που είχε την ευκαιρία να γνωριστώ με μια τόσο μεγάλη αθλήτρια όπως η Ίφκε (Φαν Μπέλκουμ)! Έμαθα πολλά… πως είναι να είσαι επαγγελματίας αθλητής και άνθρωπος πάνω από όλα!!!

Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το πρωτάθλημα, ελπίζοντας ότι δε θα είναι το τελευταίο μου σε αυτό το σύλλογο, στην οικογένειά μου που με στηρίζει τόσα χρόνια να κάνω αυτό που αγαπώ, στον άντρα της ζωής μου που μου έδωσε δύναμη να συνεχίσω σε ότι κάνω στη ζωή μου, σε όλες τις κοπέλες και στον προπονητή μου που είναι η οικογένειά μου εδώ, και σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΝΟΗ!!!

Αυτή είναι η πιο κόκκινη, χαμογελαστή, ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου, σας ευχαριστώ όλους!!!

Πηγή: katimagiko.gr 2011